Kai Chipping traktor nerapkeun WC-18/22

pedaran:

The WC-18 sarta WC-22 nyaéta tugas sedeng mékanis jeung badag feed kapasitas kai chipper pikeun karya pamaké jeung job.It cleanup leutik bisa dipaké pikeun Usuk kai, charcoal, parabot keur sare sato, kompos sareng nu sanesna.

 

Trailer dipasang chipper kai, kalawan sistem dahar diri, 3Blades, engine solar Electric Mimitian na spring daun dina as teh.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-ban speed High, aci padet, lampu buntut.
-2 "konektor trailer, ranté kaamanan.
-ukuranana Chips adjustable.
-Babak imah flywheel, gampang pikeun ngarobah wilah.
-360 gelar tiung discharege.
-The chip kai anu kacida cocog pikeun nyieun pellets kai jeung tujuan pemanasan.

spésifikasi

model WC-18 / WC-22
mesin model engine solar Yanmaror
ngetik Hiji silinder, horizontal, 4-stroke
kakuatan dipeunteun 16.2KW / 2200rpm
Laju konsumsi bahan bakar <245g / KW.h
konsumsi minyak mesin <1.5g / KW.h
gaya tiis Cai-tiis (évaporasi)
modeu dimimitian mimiti listrik
sistim dahar Mékanis atanapi hidrolik
kapasitas Chipper 180mm (Max. Ka 200mm)
diaméterna Flywheel 640mm
beurat Flywheel 85kgs
wilah Jumlah 1 cicing agul, 2 wilah usaha Rotary
Gebang Hopper Bubuka jero 200 x 220mm
Ngurangan Hood Jangkungna 2000mm
dipeunteun rpm 1080
beurat 650kg
efisiensi gawé 7-11 cbm / h
Hijian dina hiji 20FT 20pcs

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!