Kai Chipping Mesin WC-8

pedaran:

chippers kai anu dipaké pikeun motong kai kana mesin chips.This kai leutik merlukeun minimum 25hp, wilah motong kai kana lembar jeung fans niup kana chip kaluar tina parasit.

 

The chippers kai disc employ disc baja jeung wilah rectangular dipasang kana eta jeung fans kana sisi séjén.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-laju Feed of 36 suku per mnt.
-Babak imah flywheel, gampang pikeun ngarobah wilah.
-adjustable ukuranana chip
-360 gelar puteran ngurangan parasit.
-PTO aci kaasup (geser baud ditangtayungan)

spésifikasi

model WC-8
ukuran 1600 * 1020 * 1400mm
beurat struktur: 370kg
Agul ngarobah radius: 302mm
kapasitas chip Max 180mm atawa 8 inci
efficience karya 4-7cbm / jam
sistim Girang drive langsung, PTO
knives 1 cicing agul, 2 wilah usaha Rotary
jenis péso No baja 65 mangan
metoda dahar dahar Hydarulic atawa mékanis
PTO rpm 540
kakuatan cocok 25-50hp
wadah 24pcs / 20ft

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!