Kai Chipper Mesin WC-40

pedaran:

Kai chipper dipaké pikeun chipping kai, dahan, daun kana chip pikeun nutupan pepelakan, ranjang kembang, kebon jeung deui, husus keur maké suluh granulated.

 

The chippers kai employ disc baja jeung wilah rectangular dipasang kana eta .While tanda cakra rotates Powered by mesin, wilah motong kai, dahan atawa daun kana lembar jeung fans niup ka chip kaluar ti ngurangan parasit.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-CE, sertifikasi BV, ISO.
-dahar hidrolik, gampang pikeun ngarobah knives.
-tank Minyak, PTO pompa.
-Double dahar rollers.
-adjustable Speed eureun ngabalikeun--maju fungsi.
-4 jam méter némbongkeun pernyataan mesin.

spésifikasi

model WC-40
mesin model engine solar Changchai
ngetik Opat tabung, horizontal, 4-stroke
kakuatan dipeunteun 25.7KW / 2350rpm
Laju konsumsi bahan bakar <238g / KW.h
konsumsi minyak mesin <1.5g / KW.h
gaya tiis Cai-tiis
modeu dimimitian mimiti listrik
sistim dahar hidrolik
kapasitas Chipper 180mm (Max. Ka 200mm)
diaméterna Flywheel 640mm
beurat Flywheel 85kgs
wilah Jumlah 1 cicing agul, 2 wilah usaha Rotary
Gebang Hopper Bubuka jero 200 x 220mm
Ngurangan Hood Jangkungna 2000mm
dipeunteun rpm 1280
beurat 800kg
efisiensi gawé 9-13 cbm / h
Hijian dina hiji 20FT 12pcs

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!