traktor 304

pedaran:

clutch Peta ganda anu dipasang pikeun operasi bebas.

 

The shift gear utama adopts synchronizer-shift pikeun ngurangan dampak jeung gear ka maksimum sahingga, éféktif elongated hirup layanan gear, rentang mindahkeun shift huntu diadopsi. The cocog ditangtoskeun geus dijamin ...


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-clutch Peta Double geus dipasang pikeun operasi bebas.
-The shift gear utama adopts synchronizer-shift pikeun ngurangan dampak jeung gear ka maksimum sahingga, éféktif elongated hirup layanan gear, rentang mindahkeun shift huntu diadopsi. The cocog ditangtoskeun geus dijamin pamakéan pangalusna gear kotak sarta babandingan unjuk ongkos dioptimalkeun.
-Fiat hareup as ti Italia anu dipaké kalawan struktur canggih jeung kinerja super.
-Cijantung Sistim suluh hidrolik kalawan reliabiliti tinggi.
-strengthened chassis ngabogaan kapasitas extension hébat jeung reliabilitas tinggi. 

spésifikasi

model

TS300

TS304

Spesifikasi umum

ngetik

4X2

4X4

Gemblengna dimensi LxWxH (mm)

3065X1510X2105

3085X1476X2115

beurat Constructional (kg)

1240

1450

Dipeunteun gaya traction (kn)

9,56

11,76

basa kabayang (mm)

1703

1755

Hareup kabayang kembangan (mm)

1123-1523 (adjustable)

1175

kabayang pungkur kembangan (mm)

1170-1570 (adjustable)

1170-1570 (adjustable)

Min.land clearance (mm)

440

350

Min.quality dina pamakéan (kg)

1390

2040/2420

Hareup ukuranana kabayang ban

5.0-15

6.5-16

Ukuran ban kabayang pungkur

11.2-24

11.2-24

Min.turning radius (mm) (sapihak Nonbraking / sapihak ngerem)

3100 ± 200/2900 ± 200

3800 ± 200/3000 ± 200

speed Téori (km / h)

Creeper

gear shuttle

Creeper

gear shuttle

0,42

2,38

0,34

1,91

0,49

2,77

0,40

2,22

0,8

4,51

0,65

3,62

1,28

7,16

1,02

5,74

1,66

9,32

1,33

7,47

1,94

10,87

1,55

8,71

3,15

17,68

2,53

14,19

5

28,04

4,01

22,5

ReverseⅠ

0,36

 

0,29

 

ReverseⅡ

1,43

 

1,15

 

mesin

model

SD2100TA

ngetik

Inline, nangtung, Cai-cooling, Opat-stroke

12 jam kakuatan ( kw )

22 (30HP)

Speed ​​dipeunteun (r / mnt)

2200

Konsumsi BBM (g / kw.h)

≤250

Max.torque (Nm)

≥109.8

Laju Max.torque (r / mnt)

≤1650

BorexStroke (mm)

φ100 × 115

Konsumsi solar (g / kW.h)

≤1.84

modeu dimimitian

mimiti listrik

putus System

Service marake

Mékanis, Ditutup, Shoe

parkir marake

Ngonci gudang tipe footplate

pangiriman

ngrewes

Garing, Hiji tahap

kotak gear

Spur gear (4 + 1) X2 tipe sanyawa polos           

setir

steering Mechancial

steering hidrolik

tipe steering

Hareup kabayang steering

Main Girang

gear bevel spiral

mékanisme diferensial

Dua planét bevel gear, Ditutup

Drive final

Externalgearing tipe huntu lempeng

Sistem operasi

Lifter kontrol jero tilling

posisi adjustable

Max.lifting kapasitas (kn)

≥4.95

tipe gantung

Postposition, Tilu-titik, abdi kategori

Laju PTO (r / mnt)

(540,1000), atawa (750,1000), atawa (540,750)

Jenis PTO

Semi-bebas

traction Equipment

tipe cicing atawa tipe ayun

Disposition pilihan

marake hawa, ballast Rear, Ngiringan na posisi adjustable lifter, tiung Anyar, Dual-tahap clutch, engine 390T


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!