traktor 145

pedaran:

clutch Peta ganda anu dipasang pikeun operasi bebas. 

 

The shift gear utama adopts synchronizer-shift pikeun ngurangan dampak jeung gear ka maksimum sahingga, éféktif elongated hirup layanan gear, rentang mindahkeun shift huntu diadopsi. The cocog ditangtoskeun geus dijamin pamakéan pangalusna gear kotak sarta babandingan unjuk ongkos dioptimalkeun ...


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

- Double clutch Peta ieu dipasang pikeun operasi bebas.
-The shift gear utama adopts synchronizer-shift pikeun ngurangan dampak jeung gear ka maksimum sahingga, éféktif elongated hirup layanan gear, rentang mindahkeun shift huntu diadopsi. The cocog ditangtoskeun geus dijamin pamakéan pangalusna gear kotak sarta babandingan unjuk ongkos dioptimalkeun.
-Fiat hareup as ti Italia anu dipaké kalawan struktur canggih jeung kinerja super.
-Cijantung Sistim suluh hidrolik kalawan reliabiliti tinggi.
-strengthened chassis ngabogaan kapasitas extension hébat jeung reliabilitas tinggi.

spésifikasi

model

T H1454

T H1604

Spesifikasi umum

ngetik

4X4

4X4

Gemblengna dimensi LxWxH (mm)

5400X2320X3180

5505X2320X3210

beurat Constructional (kg)

7100

7500

Dipeunteun gaya traction (kn)

30,8

33,7

basa kabayang (mm)

2880

2880

Hareup kabayang kembangan (mm)

1903-2039 (adjustable)

1903-2039 (adjustable)

kabayang pungkur kembangan (mm)

1872-2808 (adjustable)

1831-2791 (adjustable)

Min.land clearance (mm)

316

366

Min.quality dina pamakéan (kg)

7480

7880

Hareup ukuranana kabayang ban

16.9-30

16.9-26

Ukuran ban kabayang pungkur

18.4-38

20.8-38

Min.turning radius (mm)

7000

7000

speed Téori (km / h)

Creeper

gear shuttle

Creeper

gear shuttle

 0,62

5.1

0,58

4,73

 1,12

9,18

1,04

8,52

1,8

14,73

1,67

13,66

2,72

22,2

2,52

20,59

 

30,52

 

28,31

 

46,7

 

43,33

ReverseⅠ

0,64

5,22

0,59

4,84

ReverseⅡ

1,15

9,39

1,07

8,71

ReverseⅢ

1,84

15,06

1,71

13,98

ReverseⅣ

2,78

22,7

2,58

21,06

mesin

model

WP6T140E22

WP6T160E200

ngetik

Inline, suntik langsung, Turbocharging, Opat-stroke

12 jam kakuatan ( kw )

145HP

160HP

Speed ​​dipeunteun (r / mnt)

2200

Konsumsi BBM (g / kw.h)

≤250

Max.torque (Nm)

665

800

Laju Max.torque (r / mnt)

1400-1600

BorexStroke (mm)

φ105 × 130

modeu dimimitian

mimiti listrik


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!