Towable Backhoe

pedaran:

backhoe Towable dipaké pikeun dicthing di kebon jeung lemahna grazing, digging kolam renang, meresihan waterways ogé asisten excavating gawé di konstruksi sarta wangunan jalan.

 

transmisi hidrolik dipaké. diulas ku structure.Flexibility kompak, operasi merenah tur ningkatna gancang jeung dismounting. eta perkara migunakeun minyak hidrolik ilahar jeung traktor. Unsur hidrolik anu standardized, merenah pikeun operasi sarta jasa.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-Struktur Compact, gampang pikeun pangropéa.
-Goréng LIPI ukuranana
-CE / tépa disatujuan
-gaya kuat, kinerja stabil
-nyaman jeung aman spasi nyetir
-Timer propelled kalawan sunshade

spésifikasi

model RXLW-13 RXLW-18 RXLW-22
kakuatan engine béngsin 13Hp Honda engine solar 18Hp engine solar 22Hp
mimitian tipe listrik listrik listrik
Panjang (mm) Thassis 2010 2110 2362
Jangkungna (mm) pikeun kanopi 2150 2150 2150
Lebar (mm) Stabilizers handap 2990 2755 2913
Stabilizers up
(lebar antara sisi extenal roda dua ')
1380 1300 1500
Mnt clearance taneuh
(mm)
230 230 230
beurat Net (kg) 650 800 1200
Excavating parameter jero Max.excavating (mm) 1730 1850 1990
Max.excavating jangkungna (mm) 2400 2500 2650
jangkungna Transporting (mm) 1850 1900 2050
Max.excavating radius (mm) 2800 3000 3150
Sudut scoop ayun (°) 150 160 160
lebar LIPI (mm) 200 300 400
kapasitas LIPI (stere) 0,03 0,04 0.05

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!