salju blower

pedaran:

Salju blower ieu traktor anu nerapkeun dipaké di jalan, taneuh, gudang jsb, utamana di niupan jauh tina salju. Hal ieu dimekarkeun pikeun minuhan pamakéna terus ngaronjatkeun tungtutan kualitas, desain tur pikaresepeun prices..Snow blower ngabogaan sabuk kaamanan nu Gampang ngahontal boh nu rotor jeung screw angkutan. Ieu ngajaga blower salju jeung traktor éféktif.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-Ieu efisiensi tinggi na operasi gampang meunang pujian haneut ti nasabah.
-Pikeun ngahontal kapasitas pangluhurna mungkin pikeun nanganan sadaya sorts salju, anu Salju blower boga sistem dahar dioptimalkeun.
-Salju blower bisa dilengkepan hidrolik, puteran munara atawa munara mékanis dua toko dina sisi. The megar dina munara mékanis anu diatur sacara manual tur sajaba ti unggal lianna.

spésifikasi

model RX518FRT RX618FRT RX518PTO RX618PTO V-180
motong Width 1400mm 1700mm 1400mm 1700mm 1800mm
motong Jangkungna 610mm 610mm 610mm 610mm 600mm
Kipas No. 4 wilah 4 wilah 4 wilah 4 wilah 3 wilah
kipas diaméterna 460mm 460mm 460mm 460mm  
Type ngeunyeud Hareup tungtung bastian Hareup tungtung bastian 3-titik Cat, 1orⅡ 3-titik Cat, 1orⅡ 3 titik
sistim disetir hidrolik hidrolik PTO PTO PTO
Hyd.Requirement 6.6-13.2gpm 2000psi mnt 6.6-13.7gpm 2000psi mnt NO NO NO
traktor HP 25-35HP 25-55HP 25-35HP 25-55HP 25-80
Approx. beurat 315kgs 360kgs 315kgs 360kgs 240kgs

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!