Babak Hay Baler RXYK-0850

pedaran:

Kami  round hay balers are mainly used for picking up hay,silage,wheat,rice straw,grass,alfalfa and compressing them into bales compactly, which can make it much easier for you to handle, transport and store the above-mentioned hay materials.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-disetir ku Sistem PTO, éta fits Muhun Jeung traktor Leutik.
-CE disatujuan, kualitas luhur, téhnologi Jepang.
-otomatis mengikat System.
-Jieun petik jeung bundling nepi di hiji wanci.
-Baling Jeung Pengetahuan Alam Hemp tali, éta bahya pikeun Sato.
-Awéwé anu ngangkut jeung neundeun sanggeus strapping.
-Bisa dituturkeun dina ngagabungkeun harvester mun achive efek pangalusna, simpen waktu jeung usaha.

spésifikasi

model RXYK-0850
Ukuran Baler (cm) φ50 × 70
Dimensi (cm) 115 × 130 × 120
Beurat (kg) 380
speed Gawe (km / h) 2-5
HP keur traktor (hp) 18-30
PTO rpm 540
wadahna 20GP 20 susunan
Waktu ngahasilkeun 30 poé ngagawekeun sanggeus narima T / T 30%

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!