Usaha Rotary anakan GQY125-220

pedaran:

A anakan usaha Rotary mangrupakeun cultivating mechanized nerapkeun anu digunakeun pikeun nyiapkeun taneuh pikeun penanaman. Ieu salah sahiji parabot kakuatan paling populer di kalangan para pekebun imah.

 

tillers usaha Rotary anu utamina dirancang pikeun megatkeun up sod atanapi bumi compacted keur kebon anyar sayur, flowerbeds, atawa lawns. Éta ogé dipaké pikeun bajak furrows for jeung siki atawa bibit, kitu ogé liang penanaman dig.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-ngadopsi sistem transmisi gear tengah, dipasang jeung traktor of 12-80HP.

-lagu traktor roda sagemblengna katutupan sanggeus tillage salaku lebar kerja loba lega.

-kualitas ieu dipercaya jeung prestasi aya alusna. Sangkan bisa dipaké dina widang garing sarta Paddy. 

spésifikasi

model

1GQY-

125

1GQY-

140

1GQY-

150

1GQY-

160

1GQY-

180

1GQY-

220

kakuatan loyog (hp)

18-20

20-25

25-30

30-40

50-60

90-100

lebar gawe (cm)

125

140

150

160

180

220

NO.of wilah

26

30

34

38

54

62

Jenis sabeulah

IT220

IT225

IT225

IT225

IT245

IT245

Total beurat (kg)

215

222

250

260

372

450

beungkeut

 

(Standar tilu-titik dipasang)

   

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!