Usaha Rotary anakan GQN125-220

pedaran:

A anakan usaha Rotary mangrupakeun cultivating mechanized nerapkeun anu digunakeun pikeun nyiapkeun taneuh pikeun penanaman. Ieu salah sahiji parabot kakuatan paling populer di kalangan para pekebun imah.

 

tillers usaha Rotary anu utamina dirancang pikeun megatkeun up sod atanapi bumi compacted keur kebon anyar sayur, flowerbeds, atawa lawns. Éta ogé dipaké pikeun bajak furrows for jeung siki atawa bibit, kitu ogé liang penanaman dig.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-ngadopsi sistem transmisi gear tengah, dipasang jeung traktor of 12-80HP.
-lagu traktor roda sagemblengna katutupan sanggeus tillage salaku lebar kerja loba lega.
-kualitas ieu dipercaya jeung prestasi aya alusna. Sangkan bisa dipaké dina widang garing sarta Paddy.
- tipe 1GQN Ieu kalawan strengthening kotak dipiguraan boga kualitas dipercaya.

spésifikasi

model

1GQN-

125

1GQN-140

1GQN-

150

1GQN-

160

1GQN-

180

1GQN-220

kakuatan loyog (hp)

18-20

20-25

25-30

30-40

50-60

90-100

lebar gawe (cm)

125

140

150

160

180

220

NO.of wilah

26

30

34

38

54

62

Jenis sabeulah

IT220

IT225

IT225

IT225

IT245

IT245

Total beurat (kg)

210

218

243

250

358

440

beungkeut

 

(Standar tilu-titik dipasang)

   

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!