jalan Sweeper

pedaran:

Jalan sweeper.is cocog pikeun aplikasi dina unggal Industri kaasup tani, tatanén, sisikian handing, runtah, pertambangan, jsb.

 

Hidrolik jalan sweeper bisa loyog mun traktor, kabayang bastian, forklift, kalayan kotak lebu, dipake nyapu lebu jalan na rarata keusik atawa cabut salju lampu.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-pangropéa Low: No bagian pindah megatkeun, perbaikan atawa ngagem.
-Powered by kaluaran hidrolik mesin ieu, ngan traktor bisa disetir ku PTO.
-PP kalayan kawat baja brushes atawa plastik.
-Motor didorong sikat rotory.
-Hiji-sapotong digulung pigura baja jeung saluran dilas pinuh for geus putus maksimum.

spésifikasi

model RSS160 RSS180 RSS200 RSS225
Dimension (mm) 1780 * 800 * 800 1980 * 800 * 800 2200 * 800 * 800 2250 * 800 * 800
lebar sikat (mm) 1580 1780 1900 2150
efisiensi gawé (m2 / jam) 22100 24800 30000 36000
kakuatan traktor diperlukeun (hp) 50-75 50-100 50-100 50-120
metoda disetir hidrolik hidrolik hidrolik hidrolik
° adjustment sudut ± 30 ± 30 ± 30 ± 30
bahan sikat PP PP PP PP
bahan as sikat baja Seamless baja Seamless baja Seamless baja Seamless
Sikat speed rotasi rpm 180 180 180 180
Sikat diaméterna (mm) 560 560 560 560
Beurat (kg) 220 240 300 340

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!