PTO Trencher

pedaran:

mesin digging solokan Ieu gerak maju lalaunan ku ngadegkeun sistem hidrolik bebas dina traktor biasa, nyieun solokan jero rapih tur lempeng.

 

Ku cara ngarobah wilah beda, trencher ieu tiasa dianggo dina sagala kaayaan field.Adding nerapkeun tambahan, éta bisa ngagali jeung iklas kabel, piceun taneuh tur muka kana truch gampang.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-loba dipaké di lemah keur pertanian irigasi cai-nyimpen dina lombang rectangular peletakan pipa cai atawa kabel, kitu ogé budidaya gadung.
-mesin digging solokan Ieu ngadopsi nu opener furrow pungkur.
-mesin digging solokan ieu ci tur basajan struktur, ukuranana leutik, gampang beroperasi.

spésifikasi

model RXTR-120
lebar Ditching 400-600mm
jero Ditching 1200mm
kakuatan cocok 100-180hp
efisiensi gawé 80-300m / jam
Hiji tipe ranté pikeun lebar ditching 100-300mm anu merenah dina modél ieu

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!