BLOG

  • Naon kedah ngalakukeun nalika anjeun meunang dina rake jarami ??

    Naon kedah ngalakukeun nalika anjeun meunang dina rake jarami ??

    The Modél 2500 bisa dipaké dina traktor pikeun 18-50hp 1 Mimiti masang assembly utama ka ngeunyeud tilu titik. Nalika masang jajal angga, pastikeun yén arah aya di jero rel dina sisi handap tina jajal hub.The angga disambungkeun maké opat bolts. 2 Pastikeun yén titinggi nu ...
    Maca deui
  • Sateuacan beroperasi ka baler babak mini, kedah anjeun ngalakukeun naon ??

    Sateuacan beroperasi ka baler babak mini, kedah anjeun ngalakukeun naon ??

    Aya sawatara hal anu kudu dipigawé saméméh beroperasi ka baler babak mini. 1 Gantelkeun baler ka hiji ngeunyeud tilu titik. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngangkat sarta mindahkeun baler bari ngajalankeun assembly nu. 2 Anjeun bakal peryogi pikeun meunangkeun sésa disimpen di jero kompartemen baler. Pikeun meunangkeun sésa, nyabut ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!