BLOG

  • We can make it

    We can make it

    As you may know, we are still in the Chinese New Year holiday and it seems to be unfortunately a bit longer one this time. You probably heard from the news already about the latest development of the coronavirus from Wuhan. The whole country is fighting against this battle and as an individual bu...
    Maca deui
  • Naon kedah ngalakukeun nalika anjeun meunang dina rake jarami ??

    Naon kedah ngalakukeun nalika anjeun meunang dina rake jarami ??

    The Modél 2500 bisa dipaké dina traktor pikeun 18-50hp 1 Mimiti masang assembly utama ka ngeunyeud tilu titik. Nalika masang jajal angga, pastikeun yén arah aya di jero rel dina sisi handap tina jajal hub.The angga disambungkeun maké opat bolts. 2 Pastikeun yén titinggi nu ...
    Maca deui
  • Sateuacan beroperasi ka baler babak mini, kedah anjeun ngalakukeun naon ??

    Sateuacan beroperasi ka baler babak mini, kedah anjeun ngalakukeun naon ??

    Aya sawatara hal anu kudu dipigawé saméméh beroperasi ka baler babak mini. 1 Gantelkeun baler ka hiji ngeunyeud tilu titik. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngangkat sarta mindahkeun baler bari ngajalankeun assembly nu. 2 Anjeun bakal peryogi pikeun meunangkeun sésa disimpen di jero kompartemen baler. Pikeun meunangkeun sésa, nyabut ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!