Naon kedah ngalakukeun nalika anjeun meunang dina rake jarami ??

The Modél 2500 bisa dipaké dina traktor pikeun 18-50hp

1 Mimiti masang assembly utama ka ngeunyeud tilu titik.

Nalika masang jajal angga, pastikeun yén arah aya di jero rel dina sisi handap tina jajal hub.The angga disambungkeun maké opat bolts.

2 Pastikeun yén titinggi nu orientated neuleu.

3 rok The nempel kana polling rok dua bolts.

4 The lapak sarta assembly ban nu clipped kana place.Spacers anu disadiakeun pikeun nyaluyukeun jangkungna ban.

5 The setélan Reverse kanggo teddering. Setelan kumpulkeun kanggo setelan raking.The Diffuse kanggo nyebarkeun jeung nepikeun setting kanggo transporting.

Inpo leuwih mangga tingal Manual anu Operator urang


waktos pos: Aug-02-2018

WhatsApp Online Chat!