Sateuacan beroperasi ka baler babak mini, kedah anjeun ngalakukeun naon ??

Aya sawatara hal anu kudu dipigawé saméméh beroperasi ka baler babak mini.

1 Gantelkeun baler ka hiji ngeunyeud tilu titik. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngangkat sarta mindahkeun baler bari ngajalankeun assembly nu.

2 Anjeun bakal peryogi pikeun meunangkeun sésa disimpen di jero kompartemen baler. Pikeun meunangkeun sésa, nyabut baud ngahubungkeun panangan hidrolik ka panutup pungkur.

3 Buka latches securing panutup pungkur ditutup. Aya latches dina dua sisi.

4 Nyambungkeun ka panangan hidrolik ka panutup pungkur, ulah leuwih tighten sambungan kana.

5 The axles ban, ban, kontrol uas tali sarta sambungan alat keur nyieun sora ngahiung bakal perlu dipasang ,  kawat sambungan alat keur nyieun sora ngahiung kana batré traktor Anjeun.

6 The kotak gear kudu topped off jeung minyak Sae 80/90 W gear.

Mangga tingal Manual anu Operator urang kanggo inpormasi lengkep.


waktos pos: Aug-01-2018

WhatsApp Online Chat!