Jarami Tedder Jeung rake

pedaran:

Hiji mesin, tilu fungsi, tedding, raking, sarta reversing multi-fungsi


Kucara nyaluyukeun nu titinggi, mesin bisa dipaké salaku rake atanapi tedder.


Salaku tedder, bisa nyebarkeun jeung flip bahan héjo-cut na withdraws, pikeun drying merata.

Salaku rake hiji, éta bisa ngumpulkeun bahan garing kana garis pikeun balers mun nyokot na pak aranjeunna.

Swiftly nanganan kaayaan tangguh bari delivering ngumpulkeun beresih jeung nyebarna kinerja, maneuverability, durability. Torsi ngawatesan clutch dina beurat-tugas PTO nyadiakeun panyalindungan overload. Speed PTO nyaeta variabel, jadi anjeun bisa cocog speed taneuh pikeun motong jeung kaayaan lapangan.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

-titinggi nangtung nyokot batu pangsaeutikna jeung lebu kirang ti titinggi horizontal atawa tedding cleaner na raking.
-roda Ground nyadiakeun stabilitas maksimum nalika digawé kasar, stabilitas rupa bumi henteu rata, ban flotation nyadiakeun ditambahkeun.
-Dupi lagu adjustment ngidinan Anjeun pikeun gancang tukang ngaput tedding / raking Peta mun varying pepelakan sarta kaayaan tanpa parabot.

spésifikasi

model RXHR-2500
kakuatan cocok (hp) 18-50
kuantitas Reed 12
Beurat (kg) 160
Raking lebar (cm) 250
lebar Tedding (cm) 160
eifficiency operasi (km / h) 4-8
dimensi 2100x2500x950mm
PTO rpm 540

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!