Jarami rake Finger

pedaran:

Rakes kabayang ramo Runshine urang angkat jarami nu malah gently tina rupa bumi henteu rata jeung bisa ogé dipaké pikeun raking, péngkolan atanapi nyebarkeun swaths. The rakes kabayang ramo anu idéal pikeun traktor ti 16 nepi ka 80 horsepower.
Speeds kerja gancang na nyieun mungkin nutupan acreage badag gancang. Ogé, teu mibanda gears, ranté atawa komponen drive sejenna mun teu ngagem kaluar, anu rake kabayang ramo sabenerna alat pangropéa low.

 

The rakes 3 titik kabayang beungkeut ramo nu teu saperti tipe séjén pangiriman-rakes ku kanyataan yén opat sisi rake pangiriman anu dipasangkeun jeung ngagabung ku dua leungeun ngambang nu diturutan teh rake sisi-pangiriman beradaptasi sorangan mun nanaon taneuh , ngamungkinkeun keur hadé ...


jéntré produk

Tags produk

gambaran

1.  Rakes kabayang ramo Runshine urang angkat jarami nu malah gently tina rupa bumi henteu rata jeung bisa ogé dipaké pikeun raking, péngkolan atanapi nyebarkeun swaths. The rakes kabayang ramo anu idéal pikeun traktor ti 16 nepi ka 80 horsepower.
Speeds kerja gancang na nyieun mungkin nutupan acreage badag gancang. Ogé, teu mibanda gears, ranté atawa komponen drive sejenna mun teu ngagem kaluar, anu rake kabayang ramo sabenerna alat pangropéa low.

2.  The 3 titik rakes kabayang beungkeut ramo nu teu saperti tipe séjén pangiriman-rakes ku kanyataan yén opat sisi rake pangiriman anu dipasangkeun jeung ngagabung ku dua leungeun ngambang nu diturutan teh rake sisi-pangiriman beradaptasi sorangan mun nanaon tina taneuh, ngamungkinkeun pikeun maneuverability hadé antara tangkal, jeun pitur hiji putus-jauh alat otomatis

3.  Kusabab kakuatan jointed looms kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun rake malah ngaliwatan disc ditches.Rotor bisa disaluyukeun gampang ku engkol merenah pikeun maksimum pamotongan handling.Precise raking Peta ngahasilkeun mengembang, windrows seragam nu garing merata.

4.  roda Timer centering nyadiakeun maneuverability extral ku ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyieun robah warna ka warna seukeut tur nyadangkeun gampang tanpa ngangkat éta rakes machine..hay boga patempatan baku anu ditukeurkeun kayaning roda, leungeun, sirah na tynes.

5.  rakes ieu téh diwangun ku pangalusna kualitas spheroidal beusi matak na baja tur aya réngsé ku cet finish kualitas luhur.

6.  Sadaya model rakes Fitur leungeun tyne removable pikeun ngidinan pikeun rubak angkutan narrower jeung ka ngaleutikan spasi diperlukeun pikeun neundeun usum tiis.

Kauntungannana

-huntu Spring anu panas-diolah pikeun durability na anu kacida tahan ka kacapean.
-disc rotor anu diposisikan keur tumpang tindihna angga maksimum sarta sinyalna lengkep lapangan.
-Tilu titik Sistim beungkeut gampang adaptable ka unggal jenis ti traktor.
-Dipaké pikeun ngumpulkeun cut grass.stalk.straw babarengan jeung nempatkeun ieu dina garis baku.
-Leuwih alus idéal pikeun médan badag tur baler badag.

spésifikasi

model RXHR-4 RXHR-5 RXHR-8
lebar gawe (m) 3.0 4.0 4,8
kakuatan cocok (hp) ≥15 ≥20 ≥40
Produktivitas (mm / h) 1 1.5-3.5 3-5
Taya of Cakram 4 5 8
diaméterna cakra (m) 1,46 1,46 1,46
Taya of titinggi / PCS 40 40 40
Beurat (kg) 150 275 345
tipe dipasang Baku tilu titik dipasang
Baku tilu titik dipasang

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!