FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naha kuring kudu meuli ti parusahaan Huamachinery?

Kusabab urang geus leuwih ti ngan pabrik. Tujuanana urang téh pikeun mastikeun yén unggal customer is 100% wareg jeung meuli maranéhanana jeung pangalaman balanja. Lamun henteu ditumpes wareg, urang bakal diwalon menggah anjeun langsung.

Kumaha lamun aya masalah jeung item kuring?

Simkuring boga jaminan hiji taun, patempatan ngagantian Free alatan masalah kualitas Simkuring oge bahagia mun nampa mulih barang dina kaayaan anyar. jaminan urang ngan manglaku kanggo purchaser aslina tina mesin.

Kumaha mesen?

Saatos Anjeun mutuskeun mésér, urang bakal dikirim Anjeun proforma invoice kalayan informasi bank urang, mawa pi ieu bank, sarta menta sangkan T / T keur deposit teh. Pikeun set tunggal, mesin Anjeun bisa dikirimkeun dina 5 poé sanggeus urang lalaki deposit teh, urang bakal dikirim ka port jeung nganteurkeun ka anjeun ku laut.

bisi -In keur biaya penanganan langkung, Anjeun tiasa nransfer 100% pembayaran, urang bisa ngatur éta produk na pengiriman barang dina sangu Anjeun

-If anjeun masih teu ngartos, mangga teu hestitate nanya kuring

Dupi abdi tiasa mesen 1 set keur sampel?

Yes.Sample ditarima, Anjeun tiasa nguji kualitas sampel.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!