disc Mower

pedaran:

Disc mower potongan ngaliwatan beurat, palawija tinggi tanpa wrapping atanapi plugging, kitu ogé pikeun jukut ipis lampu. mowers disc gaduh sarat mimitian ti 20hp mun 45hp. Cai mibanda rarancang beurat lampu. Per disc oval ngawangun gaduh dua bilah leuwih gampang jeung éfisién pikeun motong sagala kaayaan pamotongan. mower nu bisa diangkat gancang pikeun balik atawa angkutan tanpa nyaluyukeun 3-titik ngeunyeud, leuwih efisien ti reciprocating mowers.

 

Mesin nu considerably ngurangan kali nyieun jarami kituna considerably ngurangan resiko cuaca goréng, whilst ogé mastikeun kaayaan konservasi produk unggulan. Mesin disc mower anu kacida ...


jéntré produk

Tags produk

gambaran

1. The disc mower potongan ngaliwatan beurat, palawija tinggi tanpa wrapping atanapi plugging, kitu ogé pikeun jukut ipis lampu. Mowers disc gaduh sarat mimitian ti 20hp mun 45hp. Cai mibanda rarancang beurat lampu. Per disc oval ngawangun gaduh dua bilah leuwih gampang jeung éfisién pikeun motong sagala kaayaan pamotongan. Mower nu bisa diangkat gancang pikeun balik atawa angkutan tanpa nyaluyukeun 3-titik ngeunyeud, leuwih efisien ti reciprocating mowers.

2. Mesin nu considerably ngurangan kali nyieun jarami kituna considerably ngurangan resiko cuaca goréng, whilst ogé mastikeun kaayaan konservasi produk unggulan. Mesin disc mower nu kacida dipercaya jeung efisien cocog pikeun pengobatan sagala jinis jukut.

3.  gearing The ensures umur panjang sareng pangropéa minimal. Desain tank jeung si Udung dijamin pikeun mastikeun kalenturan gede tur sturdiness. The Cakram cutter-wadah tina bentukna oval jeung ngedit contoured husus, mastikeun sturdiness hébat malah dina kaayaan kerja tangguh leuwih carita taneuh.

4.  The tugas headstock beurat jeung pigura nu dirancang pikeun kakuatan tambahan bari mesin berpungsi jeung mangsa angkutan. The motong bar dihasilkeun Comer na téh pinuh serviceable ti luhur. Dina acara collisions halangan, nu alat siaran kaamanan, Kaluaran bar cutter, considerably ngurangan résiko ruksakna poténsial.

5. Hiji dewan jukut anu kaasup salaku baku. Aya cinyusu dimuat katrol tensioner méré tautness konsisten jeung ngurangan maké jeung cimata dina belts. Kanopi tilepan nu galvanized ngamungkinkeun aksés gampang pikeun mesin pikeun nedunan pangropéa rutin.

6. The mowers beungkeut 3-titik anu salah sahiji mowers pangalusna-ngajual dina pasaran. Aya loba mowers sadia dina pasaran tapi teu kabeh mowers disc anu produk sami, anu mowers runshine disc gaduh seueur fitur desirable tur manfaat nu mastikeun anjeun meunang hiji kualitas profésional bersih cut unggal waktu.

7. The mowers disc Runshine anu sadia dina tilu lebaran motong béda. naon sih ngajadikeun Mower cut luhur sésana teh tugas beurat Galvanized pigura, mastikeun hirup lila di mesin anjeun sarta multi Banded sabuk nyegah slipping sarta ngandung harti yén kakuatan konstan geus dikirimkeun ka cutter bar tugas beurat.

8. The cutter bar tugas beurat boga lima, genep jeung tujuh Cakram masing-masing unggal dua bilah. Sistem breakaway husus ngamungkinkeun mower ka ngayun deui 45 derajat, ieu ngajaga ranjang motong dina acara tabrakan.

Kauntungannana

-baku panyalindungan Cutterbar shock.
-handles sagala kaayaan pamotongan tina sawah baseuh.
-Mangpaat desain nutup-gandeng pikeun stabilitas numpak maksimum, utamana di robah warna ka warna ketang.
-ensures mowing gancang, ngurangan streaking.
-hidrolik sarta sistem gantung spring ganda, gampang angkat jeung turun.
-Wearplates pikeun ngurangan debu nu.

spésifikasi

model RXDRM-4 RXDRM-5 RXDRM-6
lebar gawe (mm) 1700 2150 2550
Jangkungna (mm) 780 780 780
Beurat (kg) 370 400 450
Panjang (mm) 2533 2950 3270
disc No.of 4 5 6
kakuatan cocok (hp) 35-80 40-85 45-90

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!