Bale Wrapper

pedaran:

wrapper Bale nyaeta model kompak, gampang pikeun berpungsi dina kebon, imah atawa tegalan jeung saterusna .It ieu dipaké pikeun mungkus anu bale jukut pikeun neundeun .. Bale bisa nyimpen keur lila sanggeus bagging kana, ngajaga na seger jeung gizi. beause eta bisa nolak angin, hujan jeung salju dina gudang muka.


jéntré produk

Tags produk

Kauntungannana

- Low clearance taneuh pikeun lemes bale unloading
-bales Store mana. Bales individu bisa dipindahkeun ka wewengkon gudang.
- wrapping otomatis, barang geus dimuat onto nu wrapper bale, teras barang bakal dibungkus ku pilem palastik salaku bale wrapper balikkeun eta.
- engine Subaru béngsin, kakuatan kuat.

spésifikasi

model RXHW0810
Omod * lebar keur bale 500 * 700mm
Gemblengna ukuranana Gawe bareng 150 * 87 * 103cm
beurat 85kg
kakuatan loyog engine béngsin 6hp

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!