• 2

"WEIFANG HUALAND mesin CO., LTD" mimiti dagang internasional dina 2004. garis produk munggaran éta hareup tungtung bastian na backhoe pikeun traktor. Dina taun 2006 Huamachinery ngembang kai PTO chipper sarta solar kai chipper.Both aya ogé dijual ka kantétan traktor world.other anu dimekarkeun, kayaning, finish mower, slasher, sweeper jalan, snowblower.In 2010 mesin konstruksi jalan Huamachinery OEM pikeun brazil.And kiwari Huamachinery boga 5 bengkel processing, 3 bengkel assembly, 1 permukaan workshop treatment, 2 réngsé gudang produk, 2 bagian gudang, 1showroom; 3 produk garis: mesin haying woodworking mesin kantétan 3PT pikeun traktor-hareup tungtung bastian, backhoe, salju blower, sweeper jalan na jeung sajabana 100 pagawé sarta 6 insinyur ...


WhatsApp Online Chat!