Çfarë duhet të bëni kur ju merrni grabujë bari ??

Modeli 2500 mund të përdoret në traktorë për 18-50hp

1 Së pari bashkëngjitni asamblenë kryesor për një kërcim tre pikë.

Kur instalimi sondazhet Tine, sigurohuni që kushineta janë brenda binarët në anën e poshtme të sondazheve të hub.The Tine janë të lidhur duke përdorur katër bulonave.

2 Sigurohuni që tines janë të orientuara në mënyrë korrekte.

3 skaj i jep sondazhit skaj me dy bulonave.

4 Qëndron dhe kuvendit gomave janë clipped në place.Spacers janë dhënë për të rregulluar lartësinë e gomave.

5 Cilësimet Reverse janë për teddering. Vendosjen Mblidhni është për vendosjen raking.The Shperndare është për përhapjen dhe Transmetoni vendosjen është për transportimin.

Më shumë informacion ju lutem referojuni Manualit të Operatorit


Ora Post: Aug-02-2018

WhatsApp Online Chat!