Para operojnë në mini baler rrumbullakët, ju duhet të bëni çfarë ??

Ka disa gjëra për të bërë para se të operojnë me mini Baler rrumbullakët.

1 Bashkangjit baler për një kërcim tre pikë. Kjo do t'ju lejojë të heqë dhe të lëvizë, baler gjatë kryerjes së kuvendit.

2 Ju do të duhet për të tërhequr pjesët e ruajtura brenda ndarje baler. Për të tërhequr pjesët, hiqni rrufe lidh krahun hidraulike për kopertinën e pasme.

3 Hapni shulat sigurimit të mbuluar pasme të mbyllura. Ka shulat në të dy anët.

4 Lidhja krahun hidraulike për kopertinën e pasme, nuk mbi forcojë lidhjen.

5 boshtet gomave, goma, kontrollit levë litar dhe lidhje sirenë do të duhet të jetë i instaluar ,  tela lidhja sirenë në baterinë tuaj traktor.

6 kuti e shpejtësisë duhet të jetë në krye off me vaj SAE 80/90 W veshje.

Ju lutem referojuni Manualit të Operatorit për më shumë informacion.


Ora Post: Aug-01-2018

WhatsApp Online Chat!