блог

 • Што треба да направите кога ќе го добиете сено гребло ??

  Што треба да направите кога ќе го добиете сено гребло ??

  Модел 2500 може да се користи на трактори за 18-50hp 1 Прво прикачите главниот собир на три точка накуцване. При инсталирање на Тине анкети, бидете сигурни дека лежишта се во внатрешноста на шини на долната страна од анкетите за hub.The Тине се поврзани со помош на четири завртки. 2 Осигурајте се дека запци се ...
  Прочитај повеќе
 • Пред да работи на мини круг baler, мора да се направи она ??

  Пред да работи на мини круг baler, мора да се направи она ??

  Постојат некои работи кои треба да се направи пред да работи на мини круг baler. 1 Прикачи на baler до три точка накуцване. Ова ќе ви овозможи да се укине и да се движат на baler при вршењето на собранието. 2 Ќе треба да се потсетите на делови се чуваат внатре во одделот за baler. За добивање на делови, отстранување на ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!