Што треба да направите кога ќе го добиете сено гребло ??

Модел 2500 може да се користи на трактори за 18-50hp

1 Прв прикачите главниот собир на три точка накуцване.

При инсталирање на Тине анкети, бидете сигурни дека лежишта се во внатрешноста на шини на долната страна од анкетите за hub.The Тине се поврзани со помош на четири завртки.

2 Осигурајте се дека запци се ориентирани правилно.

3 Здолниште придава на здолниште анкета со две завртки.

4 На трибините и монтажа на гуми се исечени во place.Spacers се предвидени да се прилагоди на висината на гумите.

5 Обратно поставки се за teddering. Соберат поставување е за поставување raking.The Дифузни е за ширење и поставување на Искажување е за транспорт.

Повеќе информации, ве молиме погледнете го упатството на Операторот


Време на мислењето: Aug-02-2018

WhatsApp Онлајн Chat!