Пред да работи на мини круг baler, мора да се направи она ??

Постојат некои работи кои треба да се направи пред да работи на мини круг baler.

1 Прикачи на baler до три точка накуцване. Ова ќе ви овозможи да се укине и да се движат на baler при вршењето на собранието.

2 Ќе треба да се потсетите на делови се чуваат внатре во одделот за baler. За добивање на делови, отстранување на завртки за поврзување на хидраулични рака да го задниот капак.

3 Отворете го резиња обезбедување на задниот капак затворена. Постојат брави на двете страни.

4 Поврзување на хидраулични рака да го задниот капак, не се над заостри конекција.

5 оски гуми, гуми, контрола на рачката јаже и сирена врска ќе треба да се инсталира ,  жица со звукот на сирената врска со вашиот трактор батеријата.

6 менувачот треба да биде на врвот исклучите со SAE 80/90 W опрема масло.

Ве молиме погледнете го упатството за оператор за повеќе информации.


Време на мислењето: Aug-01-2018

WhatsApp Онлајн Chat!