• 2

"Weifang HUALAND МАШИНИ CO., LTD" започна на меѓународната трговија во 2004 година Прво производи линија беше пред крајот подигнувачот и ровокопачот за трактор. Во 2006 година Huamachinery развој PTO дрво сечкање и дизел дрво chipper.Both се продаваат добро на додатоци на world.other трактор беа развиени, како што се, заврши трева, slasher, патот чистачот, snowblower.In 2010 Huamachinery OEM изградба на патишта машини за brazil.And сега Huamachinery има 5 обработка работилници, 3 собранието работилници, 1 работилница површина третман, 2 готовиот производ магацин, 2 дела магацин, 1showroom; 3 производи линии: haying машини машини за обработка 3PT додатоци за трактор пред крајот подигнувач, ровокопач, снег вентилатор, патот чистачот и др 100 работници и инженери 6 ...


WhatsApp Онлајн Chat!