Kayu Pantai traktor Ngleksanakake WC-18/22

Description:

WC-18 lan WC-22 punika tugas medium mechanical lan gedhe feed kapasitas kayu chipper kanggo karya pengguna karo job.It ngresiki cilik bisa digunakake kanggo pallet kayu, areng, sprei kewan, kompos lan liyane.

 

Trailer dipasang chipper kayu, karo sistem dipakani poto, 3Blades, mesin diesel Electric Mulai lan spring rwaning ing poros.


Detail produk

Tags Product

Advantage

-ban laju, batang ngalangi, cahya buntut.
-2 "konektor trailer, chain safety.
-size Kripik luwes.
-Babak house flywheel, gampang kanggo ngganti glathi.
-360 degree hood discharege.
-Kripik kayu Highly cocok kanggo nggawe pelet kayu lan tujuan panas.

Keterangan

model WC-18 / WC-22
engine model Mesin diesel Yanmaror
jinis Single silinder, horisontal, 4-stroke
daya dirating 16.2KW / 2200rpm
tingkat konsumsi bahan bakar <245g / KW.h
konsumsi lenga Engine <1.5g / KW.h
gaya digawe adhem Water-digawe adhem (penguapan)
mode miwiti wiwitan elektrik
sistem dipakani Teknik utawa hydraulic
kapasitas chipper 180mm (Max. Kanggo 200mm)
diameteripun Flywheel 640mm
bobot Flywheel 85kgs
Blades Number 1 nulis agul-agul, 2 glathi Rotary
Feed Hopper Opening utama 200 x 220mm
Kalong Hood Dhuwur 2000mm
dirating RPM 1080
bobot 650kg
efficiency makarya 7-11 cbm / h
Unit siji 20ft 20pcs

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!