Snow niup

Description:

Snow niup wis traktor sing ngleksanakake digunakake ing dalan, lemah, mining etc, utamané ing ndamu adoh saka salju. Iku wis dikembangaké kanggo ketemu konsumen terus-terusan nambah panjaluk kualitas, desain lan narik kawigaten prices..Snow niup wis sabuk keamanan sing gampang tekan kanggo loro rotor lan meneng transportasi. Iki nglindungi niup salju lan traktor èfèktif.


Detail produk

Tags Product

Advantage

-Iku efficiency dhuwur lan operasi gampang menang puji anget saka pelanggan.
-Kanggo entuk kapasitas paling bisa kanggo nangani kabeh limo salju, Snow niup nduwe sistem dipakani optimized.
-Snow niup bisa dilengkapi hydraulic, puteran menara utawa menara mesin loro cedhak ing sisih. The hatches ing menara mechanical sing ditangani kanthi manual lan loro saka saben liyane.

Keterangan

MODEL RX518FRT RX618FRT RX518PTO RX618PTO V-180
nglereni Jembar 1400mm 1700mm 1400mm 1700mm 1800mm
Cutting Dhuwur 610mm 610mm 610mm 610mm 600mm
Fan No. 4 glathi 4 glathi 4 glathi 4 glathi 3 glathi
Fan Diameter 460mm 460mm 460mm 460mm  
Koleksi Penumpang Ngarep mburi loader Ngarep mburi loader 3-titik Cat, 1orⅡ 3-titik Cat, 1orⅡ 3 titik
sistem mimpin hydraulic hydraulic PTO PTO PTO
Hyd.Requirement 6.6-13.2gpm 2000psi min 6.6-13.7gpm 2000psi min ora ana ora ana ora ana
Tractor HP 25-35HP 25-55HP 25-35HP 25-55HP 25-80
Kira-kira. bobot 315kgs 360kgs 315kgs 360kgs 240kgs

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!