Apa sing perlu dilakoni nalika sampeyan njaluk golèk HAY ??

Model 2500 bisa digunakake ing traktor kanggoné 18-50hp

1 First masang Déwan utama kanggo alangan telung titik.

Nalika masang Jajak Pendapat tine, nggawe manawa arah sing nang ril ing sisih ngisor saka Jajak Pendapat hub.The tine sing disambungake nggunakake patang bolts.

2 Priksa manawa tines sing mengorientasikan bener.

3 rok kasebut ing jajak pendapat rok karo loro bolts.

4 stands lan Déwan ban sing ditayangke menyang place.Spacers sing kasedhiya kanggo nyetel ing dhuwur saka ban.

5 Setelan Reverse kanggo teddering. Setelan Nglumpukake iku kanggo setelan raking.The Kasebar kanggo nyebar lan Ngirim setelan iki kanggo transporting.

informasi luwih lengkap deleng Manual ing Operator kang


wektu Post: Aug-02-2018

Tampilan Online Chat!