Sadurunge operate menyang baler babak mini, kudu dilakoni apa ??

Ana sawetara bab apa sadurunge operate menyang baler babak mini.

1 Pasang baler menyang alangan telung titik. Iki bakal ngijini sampeyan kanggo Angkat lan ngalih baler nalika Performing Déwan.

2 Sampeyan kudu njupuk bagean disimpen nang kamar baler. Kanggo njupuk bagean, mbusak bolt nyambungake lengen hydraulic kanggo tutup mburi.

3 Bukak latches nggayuh tutup mburi ditutup. Ana latches ing loro-lorone.

4 Nyambungake lengen hydraulic kanggo tutup mburi, ora liwat ngencengi sambungan.

5 As ban, ban, kontrol lever tali lan sambungan buzzer kudu diinstal ,  kabel sambungan buzzer kanggo baterei traktor Panjenengan.

6 Kothak piranti kudu paling ndhuwur mati karo lenga SAE 80/90 W pindah.

Mangga deleng Manual ing Operator kanggo informasi lengkap.


wektu Post: Aug-01-2018

Tampilan Online Chat!