Hay Tedder Lan Rake

Description:

Salah mesin, telung fungsi, tedding, raking, lan reversing multi-fungsi


Kanthi ngatur tines, mesin bisa digunakake minangka golèk utawa Tedder.


Minangka Tedder, bisa nyebar lan loncat karo muter awak bahan ijo-Cut lan withdraws, kanggo pangatusan roto-roto.

Minangka golèk, iku bisa ngumpulake bahan pepe menyang garis kanggo balers kanggo Pick munggah lan Pack wong.

Lincah nangani kahanan angel nalika paring dikumpulke resik lan nyebar kinerja, maneuverability, kekiatan. Torsi matesi genggaman ing heavy-tugas PTO menehi pangayoman kakehan. Kacepetan PTO iku global, supaya sampeyan bisa cocog kacepetan lemah kanggo ngowahi lan kolom kahanan.


Detail produk

Tags Product

Advantage

-tines vèrtikal Pick munggah watu kurang lan lebu kurang saka tines horisontal utawa tedding resik lan raking.
-gembong Ground nyedhiyani stabilitas maksimum nalika digunakake atos, stabilitas terrain ora rata, ban flotation nyedhiyani ditambahaké.
-Bisa trek imbuhan ngijini sampeyan kanggo cepet Ngatur tedding / raking tumindak kanggo werna-werna crops lan kahanan tanpa pribadi.

Keterangan

model RXHR-2500
daya Cocokake (hp) 18-50
jumlahe Reed 12
Bobot (kg) 160
Raking jembaré (cm) 250
jembaré Tedding (cm) 160
eifficiency Operation (km / h) 4-8
Ukuran 2100x2500x950mm
PTO RPM 540

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!