FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku kudu tuku saka perusahaan Huamachinery?

Amarga kita lagi luwih saka mung pabrik. Kita goal kanggo nggawe manawa saben customer 100% wareg karo sing tuku lan pengalaman blanja. Yen sampeyan ora rampung wareg, kita bakal diterusake uneg-uneg langsung.

Apa yen ana masalah karo item sandi?

We duwe babar pisan siji-taun, bagean panggantos Free amarga masalah kualitas We lagi uga seneng nampa ngasilake item ing kondisi anyar. babar pisan kita mung ditrapake kanggo bakul asli mesin.

Carane supaya?

Sawise sampeyan arep tuku, kita bakal ngirim proforma invoice karo bank informasi kita, nggawa Pi iki kanggo bank, lan takon kanggo nggawe T / T kanggo simpenan. Kanggo sèt, mesin bisa dikirim ing 5 dina sawise kita njupuk simpenan, kita bakal ngirim kanggo port lan ngirim iklan kaya segara.

cilik -in kanggo biaya jawab liyane, sampeyan bisa nransfer 100% saka bayaran, kita bisa ngatur produk lan kapal ing sangu Panjenengan

-Yen sampeyan isih ora ngerti, aja hestitate takon kula

Bisa order 1 set kanggo sampel?

Yes.Sample ditrima, Sampeyan bisa nyoba kualitas sampel.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!