Bale Wrapper

Description:

pambungkus Bale punika model kompak, gampang bisa ing Taman, ngarep utawa farm lan ing .Kang digunakake kanggo Lebokake bale suket kanggo panyimpenan .. Bale bisa nyimpen kanggo dangu sawise bagging ing, tansah sawijining seger lan Nutrition. beause bisa nolak angin, udan lan salju ing panyimpenan mbukak.


Detail produk

Tags Product

Advantage

- Low lemah reresik kanggo Gamelan bale unloading
-bales Store ngendi wae. Bales individu bisa dipindhah menyang wilayah panyimpenan.
- bungkusan otomatis, barang wis dimuat dhateng pambungkus bale, banjur barang bakal dibungkus plastik film minangka bale pambungkus nguripake iku.
- engine Subaru bensin, daya kuwat.

Keterangan

model RXHW0810
Dia * jembaré kanggo bale 500 * 700mm
sakabèhé ukuran Makarya 150 * 87 * 103cm
bobot 85kg
daya cocok engine bensin 6hp

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!